17 prosinca, 2020

Luksuzni navijači za satove i kožni dodaci Rapport

Rapport Perpetua III single watch winder Ref. w571 - Mamic 1970

Najnoviji asortiman Rapport London automatskih navijača satova, kutija za satove i kutija za nakit nudi nove i uzbudljive modele, napravljene prema najvišem standardu.

RAPPORT LONDON

Rapport London urarski proizvodi pomoći će vam sačuvati i produžiti životni vijek vašeg sata. Obiteljska tvrtka i danas koristi mnoge tradicionalne i inovativne tehnike izrade nastale prije više od 120 godina prilikom stvaranja tvrtke. Za vrhunsku urarsku stručnost nećete trebati ništa osim Rapport kolekcije napravljene isključivo za poznavatelje odličnih proizvoda.

Rapport urarski proizvodi uvijek su bili sinonim stila s kvalitetom na umu.

Rapport Evo navijač sata © Rapport

NAVIJAČI SATOVA

Automatski sat ima mehanizam koji zahtijeva redovito kretanje kako bi unutarnja opruga bila stalno napunjena. Ovaj pokret obično se pruža tijekom nošenja. Jednom skinut sa zapešća, sat pohranjuje energiju za samo 24 do 72 sata, ovisno o modelu, nakon čega sat treba ručno naviti i namjestiti.

Navijači satova nude značajke dizajnirane kako bi oponašale pokret sata koji se nosi. Sat je postavljen pod točno određenim kutom dok se okreće, a navijač se može namjestiti da radi isprekidano, tako da sat nije trajno potpuno navijen.

Rapport London asortiman nudi klasične elegantne kutije za navijanje pojedinačnih satova. Svi navijači pojedinačnih satova imaju visoko dizajnirani mehanizam s nizom postavki koje odgovaraju potrebama svakog sata. Ako trebate naviti dva sata, Rapport London linija nudi kvalitetno izrađene navijače za dva sata s individualno programabilnim rotorima i lako prilagodljive veličini i potrebama vaših satova. Mogu se zaključati, gotovo su nečujni i elegantno dizajnirani, navijači za dva sata linije Rapport London osigurat će savršen pokret za bilo koji automatski sat.

Navijači satova nude značajke dizajnirane kako bi oponašale pokret sata koji se nosi.

KOŽNI DODACI

S lakoćom čuvajte svoje satove organizirano i sigurno uz jednu od kutija za satove tvrtke Rapport London, etuia ili futrola za satove. Sa svojim mekanim i zaštitnim interijerima, one nisu samo praktične, već i luksuzne i elegantne. Dizajnirane za zaštitu i izlaganje satova visoke preciznosti, možete odahnuti jer su vaši dragocjeni satovi zbrinuti dok ste u pokretu ili ih spremate u ladicu kod kuće.

Rapport London također nudi muške i ženske kožne dodatke poput kutija s nakitom, etuia za nakit i novčanika koji će vam pomoći da sigurno pohranite svoje najdragocjenije i najznačajnije komade nakita ili organizirate svoje bilješke, gotovinu i kartice. Ručno izrađeni od prave mekane kože i obloženi luksuznim antilopom, Rapport London kožni dodaci savršen su izbor za čuvanje dragocjenih satova i nakita.

Rapport London kožni dodaci savršen su izbor za čuvanje dragocjenih satova i nakita.

Istražite liniju Rapport London u našem butiku u centru Zagreba.

Pratite nas