Rolex Cosmograph Daytona Oyster, 40 mm, čelik Oystersteel i žuto zlato M126503-0001

21.250 €

Dostupnost modela

Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126503 0001 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126503 0001 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126503 0001 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126503 0001 - Mamic 1970
 • Referenca

  126503

 • Model kućišta

  Oyster, 40 mm, čelik Oystersteel i žuto zlato

 • Prsten

  Fiksan, s ugraviranom tahimetrijskom skalom, u žutom zlatu

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički kronograf, samonavijajući

 • Kalibar

  4131, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Okvirno 72 sati

 • Narukvica

  Oyster, ravni trodjelni članci

 • Brojčanik

  White

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Tahimetrijska skala

Sa svojom tahimetrijskom skalom, tri podbrojčanika i tipkama, Cosmograph Daytona osmišljen je da bude ultimativno pomagalo vozačima utrka izdržljivosti. Prsten sadrži tahimetrijsku skalu za očitanje prosječne brzine na određenoj udaljenosti na temelju proteklog vremena. Ova skala nudi optimalnu čitljivost, što model Cosmograph Daytona čini idealnim instrumentom za mjerenje brzina do 400\u00A0jedinica na sat, bilo milja ili kilometara.

Bijeli brojčanik

Ovaj model ima brojčanik s kružnim brojačima, oznake satova s aplikacijom u zlatui kazaljke s prikazom Chromaligh, izuzetno čitljivim luminiscentnim materijalom. Središnja kazaljka za sekunde omogućuje precizno očitavanje od 1/8 sekunde, dok dva podbrojčanika na prikazuju proteklo vrijeme u satima i minutama. Vozači mogu bez greške precizno pratiti svoje vrijeme i taktiku.

Žuti Rolesor

Zlato je cijenjeno zbog svog sjaja i plemenitosti. Čelik pospješuje čvrstoću i pouzdanost. Zajedno u harmoniji kombiniraju najbolje od svojih osobina. Rolesor, Rolexov istinski zaštitni znak, modele krasi još od ranih 1930-ih, a 1933. ime je zaštićeno. Jedan je to od glavnih stupova kolekcije Oyster.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Legendarni stil i vrhunske performanse modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona zacementirali su njegov status ikone i daleko izvan automobilističkih trkališta. Rolex se za njegovu 60. godišnjicu pobrinuo da legenda živi vječno, doradivši čitavu liniju visokopreciznim preinakama kako kućišta i lica sata, tako i mehanizma. Brojne prilagodbe i neprestana evolucija podsjetnici su na to da je posvećenost izvrsnosti utrka bez ciljne ravnine.

Rolex - Cosmograph Daytona - banner - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2024/01/family-daytona-570x400.jpg

Rolex Cosmograph Daytona

Ikona koja prkosi vremenu

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i