20 studenoga, 2019

Jedinstveni Black Bay Ceramic One prodan je za CHF 350.000

TUDOR Black Bay Ceramic One - Mamic 1970

Jedinstveni TUDOR Black Bay Ceramic One prodan je za CHF 350.000, što je više od HRK 2.000.000, na humanitarnoj aukciji Only Watch koja se održava dvaput godišnje. Prihodi prodaje donirani su u svrhu istraživanja Duchennove mišićne distrofije.

BLACK BAY CERAMIC ONE

Pionir u izradi satova, povijesni dobavljač najvećim svjetskim mornaricama i avanturistima, TUDOR ima dugu povijest opremanja odvažnih zapešća s vrhunskim, robusnim instrumentima koji čuvaju vrijeme. Black Bay Ceramic One, svojom jedinstvenom kombinacijom dizajna, boja i materijala, odjekuje tim nasljeđem. Ovaj novi model u vodećoj TUDOR Black Bay liniji ponuđen je Only Watch u jedinstvenom 41 mm kućištu u mat crnoj keramici, titanu i nehrđajućem čeliku. Opremljen visokoperformansnim manufakturnim kalibrom MT5602, zajedno s crnim PVD rotorom, ovaj jedinstveni „sportski“ primjerak spoj je prepoznatljivog duha marke, spajajući inovativnost, hrabrost i robusnost.

Black Bay Ceramic One, treći je TUDOR doprinos aukciji Only Watch od Black Bay One modela iz 2015. i Black Bay Bronze One – LHD u 2017., koji je prodan za impresivnih 375.000 CHF, što je više od HRK 2.000.000. Za referencu, redoviti proizvodni Black Bay model u nehrđajućem čeliku na kožnim remenima prodaje se za CHF 3250. Rezultati postignuti na aukciji Only Watch su, dakle, više od 100 puta prosječne cijene u toj liniji proizvoda, a mogu se dijelom objasniti činjenicom da osim projekta Only Watch, TUDOR nikada ne proizvodi jednokratne modele.

Black Bay Ceramic One, treći je TUDOR doprinos aukciji Only Watch od Black Bay One modela iz 2015. i Black Bay Bronze One – LHD u 2017., koji je prodan za impresivnih 375.000 CHF, što je više od HRK 2.000.000.

Black Bay Ceramic One © TUDOR

ONLY WATCH

Only Watch, dobrotvornu aukciju jedinstvenih satova koja se održava dvaput godišnje, sa satovima koje su stvorili i poklonili najbolji urari za istraživanje mišićne distrofije Duchenne, organizirala je udruga Monégasque contre les Myopathies (AMM), Monaco Yacht Show i Christies. Ovo je 8. izdanje događaja koji je stvorio Luc Pettavino, osnivač i predsjednik AMM-a, pod pokroviteljstvom Njegovog spokojnog visočanstva Alberta II iz Monaka i treće TUDOR sudjelovanje.

Only Watch je dobrotvorna aukcija jedinstvenih satova koja se održava dvaput godišnje.

Black Bay Ceramic One © TUDOR

ESENCIJA BLACK BAY SATA

Kao i svi drugi modeli u liniji Black Bay, Black Bay Ceramic One model dolazi s brojčanikom inspiriranim prvim TUDOR ronilačkim satovima proizvedenima 1950-ih. Također usvaja TUDOR kazaljke karakterističnog uglatog oblika, kolekcionarima poznate kao “pahulja”, koje se po prvi puta pojavljuju u TUDOR katalogu 1969. Konačno, velika krunica za navijanje, karakteristična za prve generacije TUDOR ronilačkih satova, također je usvojena na ovom modelu.

Black Bay linija je rezultat kombinacije povijesnih estetskih kodova i suvremenog urarstva. Daleko od toga da bude samo ponovno izdanje klasika, Black Bay linija okuplja preko 60 godina TUDOR ronilačkih satova, ostajući čvrsto usidrena u sadašnjosti. Iako je neo-vintage koncepcije, njihove tehnike proizvodnje, pouzdanosti, robusnosti i kvalitete u skladu su s današnjim najrigoroznijim zahtjevima.

Podijeli

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog
Tudor Corner at Mamic 1970

Službeni Tudor distributer

Butik Mamić u Zagrebu ponosan je član svjetske mreže službenih Tudor distributera kojima je dozvoljena prodaja i održavanje satova Tudor. Potvrđujemo autentičnost Vašeg novog Tudor sata i podupiremo petogodišnje međunarodno jamstvo s potrebnim vještinama, tehničkim iskustvom i posebnom opremom.

Otkrijte više i posjetite nas u našem Tudor showroomu u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vas voditi kroz raspon Tudor kolekcija kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Pratite nas