UPOZNAJTE TUDOR

STVARANJE BRENDA

U veljači 1926. Hans Wilsdorf registrirao je zaštitni znak “The Tudor” i počeo izrađivati satove koji nose taj potpis na brojčaniku. Neposredno nakon Drugog svjetskog rata, Hans Wilsdorf znao je kako je došlo vrijeme za širenje i stvaranje pravog vlastitog identiteta brenda. Na 6. ožujak 1946. stvorio je “Montres TUDOR S.A.”, specijalizirajući se za modele i za muškarce i za žene. Rolex bi jamčio tehničke, estetske i funkcionalne karakteristike, zajedno s uslugom distribucije i postprodajne usluge.

TUDOR POVIJEST

INTUICIJA HANSA WILSDORFA
Tudor Watch Mamic 1970

Već nekoliko godina razmatram ideju o stvaranju sata koji bi naši agenti mogli prodavati po skromnijoj cijeni od naših Rolex satova, a opet onaj koji bi postigao standard pouzdanosti po kojem je Rolex poznat. Odlučio sam osnovati zasebnu tvrtku s ciljem izrade i marketinga ovog novog sata. Zove se urarska tvrtka TUDOR.

H. Wilsdorf

URARSTVO

TRADICIONALNA UMJETNOST MAJSTORSKOG RADA

TUDOR sat živi. Pulsira. Odvest će vas u svijet mikro preciznosti. Visoka tehnologija u svim komponentama neumorno je testirana do najsitnijih detalja … do opsjednutosti. Ispitajte mehanizam. Estetika i izvedba odgovaraju najzahtjevnijim proizvodima, dizajniranima za izdržljivost koliko i zadovoljstvo. Ugodan za oko i uzbudljiv za um, ovaj precizni mehanizam izdržat će strogoću vremena. Iznimni materijali, trajnost i snaga dizajna čine svaki sat jedinstvenim predmetom.

TUDOR AMBASADOR

DAVID BECKHAM

Kao dijete, David Beckham imao je san. Kad god bi ga pitali što bi želio biti kasnije u životu, uvijek je odgovarao “nogometaš”. Ova rana želja dovela ga je do toga da je postao jedan od najcjenjenijih, najomiljenijih i najuspješnijih igrača u povijesti igre. S tri velika kluba i 115 selekcija u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, 59 kao kapetan, ostavio je svoj trag: 6 naslova prvaka Engleske, 2 nogometna pehara velikih liga, jedan put prvak Španjolske i jedan put UEFA-in prvak. Beckham nosi TUDOR Black Bay Chrono.

TUDOR ČUVA NAJBOLJE OD PROŠLOSTI. NAJBOLJE PRAKSE URARSTVA, NAJBOLJI DIZAJN.

Gdje ga pronaći?

Premium Boutique

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4870 700


Saznajte više

Servisni Centar

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 461 6367


Saznajte više

Mamić na Instagramu

Pratite nas