UPOZNAJTE TUDOR

STVARANJE BRENDA

U veljači 1926. Hans Wilsdorf registrirao je zaštitni znak “The Tudor” i počeo izrađivati satove koji nose taj potpis na brojčaniku. Neposredno nakon Drugog svjetskog rata, Hans Wilsdorf znao je kako je došlo vrijeme za širenje i stvaranje pravog vlastitog identiteta brenda. Na 6. ožujak 1946. stvorio je “Montres TUDOR S.A.”, specijalizirajući se za modele i za muškarce i za žene. Rolex bi jamčio tehničke, estetske i funkcionalne karakteristike, zajedno s uslugom distribucije i postprodajne usluge.

TUDOR POVIJEST

INTUICIJA HANSA WILSDORFA
Tudor Watch Mamic 1970

Već nekoliko godina razmatram ideju o stvaranju sata koji bi naši agenti mogli prodavati po skromnijoj cijeni od naših Rolex satova, a opet onaj koji bi postigao standard pouzdanosti po kojem je Rolex poznat. Odlučio sam osnovati zasebnu tvrtku s ciljem izrade i marketinga ovog novog sata. Zove se urarska tvrtka TUDOR.

H. Wilsdorf

URARSTVO

TRADICIONALNA UMJETNOST MAJSTORSKOG RADA

TUDOR sat živi. Pulsira. Odvest će vas u svijet mikro preciznosti. Visoka tehnologija u svim komponentama neumorno je testirana do najsitnijih detalja … do opsjednutosti. Ispitajte mehanizam. Estetika i izvedba odgovaraju najzahtjevnijim proizvodima, dizajniranima za izdržljivost koliko i zadovoljstvo. Ugodan za oko i uzbudljiv za um, ovaj precizni mehanizam izdržat će strogoću vremena. Iznimni materijali, trajnost i snaga dizajna čine svaki sat jedinstvenim predmetom.

TUDOR AMBASADOR

LADY GAGA

Lady Gaga svjetska je modna ikona – svjesna svega što nosi. Slavnu je osobu pretvorila u sveobuhvatnu umjetničku formu. Ona istinski razumije kako svaka odjeća prenosi snažnu poruku i može biti umjetnički performans sam po sebi, gdje je svaki dodatak ključan za izgled. U skladu s ovom uvijek odvažnom pažnjom prema detaljima, Lady Gaga može nositi tri ili četiri sata na jednom zapešću. Kada nosi samo jedan sat, ona odabire Black Bay 32. Ovaj automatski sat zadržava generalne crte kolekcije Black Bay istovremeno smanjujući njegove proporcije, dok ostaje moderan i sportski. Lady Gaga nosi model u čeliku i zlatu, kombinirajući polirani i satinirani čelik zajedno sa satiniranim žutim zlatom, nudeći suptilan kontrast i razliku.

Lady Gaga Born To Dare Mamic 1970
Lady Gaga

TUDOR AMBASADOR

DAVID BECKHAM

Kao dijete, David Beckham imao je san. Kad god bi ga pitali što bi želio biti kasnije u životu, uvijek je odgovarao “nogometaš”. Ova rana želja dovela ga je do toga da je postao jedan od najcjenjenijih, najomiljenijih i najuspješnijih igrača u povijesti igre. S tri velika kluba i 115 selekcija u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, 59 kao kapetan, ostavio je svoj trag: 6 naslova prvaka Engleske, 2 nogometna pehara velikih liga, jedan put prvak Španjolske i jedan put UEFA-in prvak. Beckham nosi TUDOR Royal, oličenje svestranog sportskog šika s integriranom narukvicom, urezanim prstenom i automatskim mehanizmom.

David Beckham Born To Dare Mamic 1970
David Beckham
ČUVAMO NAJBOLJE OD PROŠLOSTI. NAJBOLJE PRAKSE URARSTVA, NAJBOLJI DIZAJN.

Gdje ga pronaći?

Premium Boutique

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4870 700


Saznajte više

Servisni Centar

Ulica Frane Petrića 7

10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4616 367


Saznajte više

Mamić na Instagramu

Pratite nas

Tudor katalog

Naručite besplatan primjerak kataloga koji šaljemo na Vašu adresu.

Naručite katalog