17 veljače, 2021

Preuređenje butika Mamić 1970

Mamic 1970 Boutique in Zagreb

Butik Mamić 1970 privremeno će zatvoriti svoja vrata uslijed preuređenja i proširenja ponude. 

Dragi naši klijenti,

Obavještavamo vas da će od 18. veljače 2021. naš butik u  Ulici Frane Petrića 7, privremeno zatvoriti svoja vrata uslijed preuređenja i proširenja ponude. Našu prepoznatljivu zagrebačku destinaciju luksuza učinit ćemo tako još modernijom i ekskluzivnijom.

RAD ZA VRIJEME PREUREĐENJA

Za sve upite za vrijeme preuređenja u potpunosti vam stojimo na raspolaganju telefonski, putem emaila ili preko društvenih mreža na @mamic1970.

Također, sa zadovoljstvom ćemo vam prezentirati proizvode iz naše ponude putem video poziva ili telefonski, dok će se sve ostale prodajne i servisne usluge održavati po dogovoru.

Ljubazno vas molimo da nas kontaktirate za dodatne informacije i dogovore:

Prodaja 
info@mamic.com.hr 
+385 1 487 0700 

Servis 
servis@mamic.com.hr 
+385 1 461 6367 

Naš butik u Gajevoj ulici 4 u Zagrebu je otvoren i nastavlja raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

PREUREĐENJE DONOSI VELIKE NOVOSTI 

Nestrpljivo iščekujemo predstavljanje novog izgleda našeg butika te vas pozivamo da nastavite pratiti novosti na našoj web stranici i društvenim mrežama kako biste prvi saznali ekskluzivne vijesti o novitetima koji vas očekuju te informacije o ponovnom otvaranju butika i servisnog centra.

Zahvaljujemo vam se na strpljenju, razumijevanju i kontinuiranoj podršci te se neizmjerno veselimo podijeliti s vama ovo novo uzbudljivo poglavlje koje slijedi.

Mamic 1970 - Customer Service
© Mamić 1970
Kate Moss Messika

Službeni Messika distributer

Od osnivanja svoje draguljarske kuće 2005., Valérie Messika uspješno spaja bezvremenost dijamanata s modernim dizajnom. Dijamantni nakit brenda Messika nepokolebljive je ljepote i stvoren za svakodnevno nošenje dajući osjećaj samouvjerenosti i odvažnosti. Komadi nakita Messika izraženog su karaktera i odražavaju ženstvenost i suvremenost dizajnerice čijim se kreacijama dive najutjecajnije žene svijeta, žene koje su cijenjene zbog svog talenta i osobnosti.

Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita Messika u našem butiku Mamić 1970 u Zagrebu. Naše stručno osoblje rado će Vam predstaviti prestižne Messika kolekcije kako bismo Vam pomogli pronaći idealan odabir za Vas.

Posjetite nas

Mamić na Instagramu

Pratite nas