Rolex Yacht-Master II Oyster, 44 mm, žuto zlato m116688-0002

45.800 €

Dostupnost modela

Rolex Yacht-Master II Ref.
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
Rolex Yacht-Master II Ref.
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
Rolex Yacht-Master II Ref. m116688-0002
 • Referenca

  116688

 • Model kućišta

  Oyster, 44 mm, žuto zlato

 • Prsten

  Rolex Ring Command, (dvosmjerni 90° rotirajući u interakciji s mehanizmom) u 18-karatnom zlatu s plavim umetkom Cerachromom u keramici i brojkama premazanim zlatom

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući, regatni kronograf

 • Kalibar

  4161, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 72 sata

 • Narukvica

  Oyster, ravni trodjelni članci

 • Brojčanik

  White

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Prsten Ring Command

Rolex je dosegao savršenstvo kad je skrenuo pozornost na ponovno definiranje svrhe i funkcionalnosti prstena. Prsten obično funkcionira neovisno o unutrašnjem mehanizmu; no, prsten Ring Command regatnog kronografa Yacht-Master II povezan je s njime. Kao mehanička komponenta povezana s mehanizmom, prsten se doslovno ponaša kao ključ za programiranje odbrojavanja, omogućujući podešavanje i sinkroniziranje sa sekvencom startnih vremena regate. Kompleksnog dizajna, ali jednostavne uporabe, funkcionalno je predivan.

Bijeli brojčanik

Yacht-Master II ima novi brojčanik i nove kazaljke, karakteristične za modele Rolex Professional, radi bolje čitljivosti i jačeg estetskog dojma. Sada je na brojčaniku trokutasta oznaka za 12 sati i četvrtasta za 6 sati, za intuitivnije iščitavanje vremena. Luminiscentni disk satnu kazaljku jasno razlikuje od minutne. Odbrojavanje se na satu Yacht-Master II može programirati za trajanje između 1 i 10 minuta. Mehanizam memorira što je programirano, pa se nakon resetiranja vraća na prethodnu postavku. Pokrenuto odbrojavanje može se u hodu sinkronizirati sa službenim odbrojavanjem regatne utrke.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Kako podesiti vaš
Yacht-Master II

Rolexovi satovi sinonim su za izvrsnost i pouzdanost, osmišljeni za svakodnevnu uporabu i, ovisno o modelu, savršeno prilagođeni širokom spektru sportova i ostalih aktivnosti. Izrađeni su da traju, a karakterizira ih prepoznatljiva, bezvremenska estetika. Oyster Perpetual Yacht-Master II jedinstven je regatni kronograf. U videozapisu saznajte više o njegovim značajkama, te o tome kako podesiti vrijeme i služiti se ekskluzivnom funkcijom odbrojavanja za savršen start regate.

Rolex Family Yacht Master - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2023/04/family-yacht-master-570x400.jpg

Rolex Yacht-Master

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i