Rolex Sky-Dweller Oyster, 42 mm, Everose zlato M336235-0003

45.800 €

Dostupnost modela

Rolex Sky-Dweller - Ref. M336235 0003 - Mamic 1970
Rolex Sky-Dweller - Ref. M336235 0003 - Mamic 1970
Rolex Sky-Dweller - Ref. M336235 0003 - Mamic 1970
Rolex Sky-Dweller - Ref. M336235 0003 - Mamic 1970
 • Referenca

  336235

 • Model kućišta

  Oyster, 42 mm, Everose zlato

 • Prsten

  Rebrasti, dvosmjerni, rotirajući Rolex Ring Command

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući, dvije vremenske zone, godišnji kalendar

 • Kalibar

  9002, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 72 sata

 • Narukvica

  Oysterflex

 • Brojčanik

  Intense white

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Narukvica Oysterflex

Nova Sky-Dwellera narukvica Oysterflex, koju je razvio i patentirao Rolex, nudi sportsku alternativu metalnim narukvicama. Narukvica se pričvršćuje na kućište sata i Oysterclasp pomoću fleksibilne metalne oštrice od legure titana i nikla. Oštrica je prelivena crnim elastomerom visokih performansi koji je posebno otporan na utjecaje okoliša, vrlo izdržljiv i savršeno inertan za korisnika sata. Za dodatnhu udobnost, unutrašnjost narukvice Oysterflex opremljena je patentiranim uzdužnim sustavom jastuka koji stabilizira sat na zapešću i opremljen je sigurnosnom kopčom Oysterclasp u 18-karatnom Everose zlatu. Također sadrži susatav za produženje Rolex Glidelock, koji je dizajnirao i patentirao brend. Ovaj specijalno inventivni mehanizam, integriran ispod kopče, omogućuje fino podešavanje duljine. narukvice za oko 15 mm u koracima od približno 2,5 mm, bez upotrebe alata.

18-karatno Everose zlato

Kako bi očuvao ljepotu svojih satova u ružičastom zlatu, Rolex je u vlastitoj talionici stvorio i patentirao ekskluzivnu leguru 18-karatnog ružičastog zlata: Everose zlato. 18-karatno Everose zlato predstavljeno je 2005. i koristi se na svim Rolex modelima u ružičastom zlatu.

Intenzivno bijeli brojčanik

Fiksirani obrnuti crveni trokut na brojčaniku pokazuje odabrano referentno vrijeme – vrijeme kod kuće ili na putnikovom radnom mjestu – na izmaknutom 24-satnom disku. Dnevni se sati na ovom 24-satnom prikazu već na prvi pogled razlikuju od noćnih u drugoj vremenskoj zoni. Brojčanici sad imaju četvrtaste oznake glavnih sati i duže kazaljke, kao i Choromalight prikaz dugotrajne luminiscencije za bolju čitljivost.

Tamnocrveni kvadratić na jednom od 12 prozorčića oko brojčanika pokazuje trenutni mjesec, što je atraktivna karakteristika kalendara Saros. Ovaj genijalni mehanizam pojednostavljuje život korisnicima sata koji više ne moraju misliti na potrebu za podešavanjem vremena na kraju svakog mjeseca s 30 dana. Godišnji kalendar prikazuje točan datum kroz čitavu godinu. Nužno je samo jedno podešavanje, i to 1. ožujka, jer veljača ima 28 ili 29 dana. Datum se povezuje s lokalnim vremenom i automatski mijenja u skladu s putnikovom lokalnom vremenskom zonom.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Rolex Family Sky Dweller - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2023/04/family-sky-dweller-570x400.jpg

Rolex Sky-Dweller

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i