Rolex GMT-Master II Oyster, 40 mm, žuto zlato M126718GRNR-0001

41.700 €

Dostupnost modela

Rolex GMT-Master II - Ref. M126718grnr 0001 - Mamic 1970
Rolex GMT-Master II - Ref. M126718grnr 0001 - Mamic 1970
Rolex GMT-Master II - Ref. M126718grnr 0001 - Mamic 1970
Rolex GMT-Master II - Ref. M126718grnr 0001 - Mamic 1970
 • Referenca

  126718GRNR

 • Model kućišta

  Oyster, 40 mm, žuto zlato

 • Prsten

  Dvosmjerni, rotirajući 24-satni gradacijski prsten. Dvobojni sivi i crni umetak Cerachrom u keramici s utisnutim brojkama i gradacijom

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući, GMT funkcija

 • Kalibar

  3285, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 70 sati

 • Narukvica

  Jubilee, petodjelni članci

 • Brojčanik

  Black

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

24-satni rotirajući prsten

Ovaj model ima crni brojčanik i dvobojni umetak za prsten Cerachrom u sivoj i crnoj keramici. Uz konvencionalne kazaljke za sat, minute i sekunde, GMT-Master II ima kazaljku u obliku strijele, koja napravi krug oko brojčanika jednom svaka 24 sata, kao i dvosmjerni rotirajući 24-satnom gradacijom. Distinktivno obojena 24-satna kazaljka prikazuje referentno vrijeme “kod kuće” u prvoj vremenskoj zoni koja se može pročitati na gradaciji prstena. Putnikovo lokalno vrijeme se lako namješta “skakanjem” sa sata na sat, zahvaljujući genijalnom mehanizmu kojim se upravlja putem krunice za navijanje: satna kazaljka može se pomaknuti naprijed ili unazad neovisno o minutnoj i sekundnoj. Putnici se tako mogu prilagoditi novoj vremenskoj zoni i, i dalje, iščitavati točno vrijeme.

Crni brojčanik

Kao i svi satovi Rolex Professional, model GMT-Master II nudi iznimnu čitljivost u svim okolnostima, a posebno u mraku, zahvaljujući svom prikazu Chromalight. Široke kazaljke i oznake sati jednostavnih oblika – trokuti, krugovi, četverokuti – ispunjeni su luminiscentnim materijalom dugotrajnoga sjaja.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Kako podesiti vaš
GMT-Master II

Rolexovi satovi sinonim su za izvrsnost i pouzdanost, osmišljeni za svakodnevnu uporabu i, ovisno o modelu, savršeno prilagođeni širokom spektru sportova i ostalih aktivnosti. Izrađeni su da traju, a karakterizira ih prepoznatljiva, bezvremenska estetika. Oyster Perpetual GMT-Master II idealan je sat za svjetske putnike. U videozapisu saznajte više o njegovim značajkama, te o tome kako podesiti datum i dvije vremenske zone.

Rolex GMT Master II - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2023/04/family-gmt-master-II-1-570x400.jpg

Rolex GMT-Master II

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i