Rolex Day-Date 36 Oyster, 36 mm, žuto zlato i dijamanti M128348RBR-0049

65.000 €

Dostupnost modela

Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0049 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0049 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0049 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0049 - Mamic 1970
 • Referenca

  128348RBR

 • Model kućišta

  Oyster, 36 mm, žuto zlato i dijamanti

 • Prsten

  Optočen s dijamantima

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući

 • Kalibar

  3255, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 70 sati

 • Narukvica

  President, polukružni trodjelni članci

 • Brojčanik

  Carnelian set with diamonds

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Brojčanik Karneol

Ovaj brojčanik sadrži oznake sati u 18-karatnom zlatu, optočene s 32 dijamanta, i rimske oznake VI i IX u 18-karatnom zlatu, optočene s 24 dijamanta. Izrezan je od karneola, kamena narančaste boje kojeg karakteriziraju linije različitih oblika i veličina koje tvore vještu kameju uzoraka.Brojčanik je prepoznatljivo lice Rolexovog sata, značajka koja je najzaslužnija za identitet i čitljivost. Svaki Rolexov brojčanik karakteriziran oznakama sata izrađenim u zlatu kako bi se spriječilo potamnjivanje, dizajniran je i proizveden in-hosue, uglavnom ručno kako bi se osigurala savršenost.

Prsten optočen s dijamantima

Draguljari, poput kipara, precizno rezbare dragocjeni metal, kako bi ručno oblikovali utor u koji će dragi kamen savršeno sjesti. Dragi se kamen umjetnički i stručno postavlja i pedantno poravnava s ostalima, a potom učvršćuje u svoje zlatno ili platinasto okružje. Osim istinske kvalitete kamenja, još nekoliko kriterija pridonosi ljepoti Rolexovih satova s dragim kamenjem: precizno poravnanje visine dragog kamenja, njihovo usmjerenje i pozicija, pravilnost, čvrstoća i proporcije, kao i vrhunska obrada metalnih dijelova. Blistava simfonija koja obogaćuje sat i očarava njegova nositelja.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

https://mamic.hr/media/2024/01/family-day-date-570x400.jpg

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i