Rolex Day-Date 36 Oyster, 36 mm, žuto zlato i dijamanti M128348RBR-0017

57.450 €

Dostupnost modela

Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0017 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0017 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0017 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128348rbr 0017 - Mamic 1970
 • Referenca

  128348RBR

 • Model kućišta

  Oyster, 36 mm, žuto zlato i dijamanti

 • Prsten

  Optočen s dijamantima

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući

 • Kalibar

  3255, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 70 sati

 • Narukvica

  President, polukružni trodjelni članci

 • Brojčanik

  White mother-of-pearl set with diamonds

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Sedefasti brojčanik

Ovaj brojčanik dolazi s dijamantima u ležištu u 18-karatnog zlatu i dijamantima briljantnog reza na 6 i 9 sati. Sedef je po svojoj prirodi pun misterija i iznenađenja. Ovisno o porijeklu može biti ružičast, bijel, crn ili žut. Razlikuje se po boji, intenzitetu i strukturi ovisno o dijelu ljuske iz kojeg je izvađen. U Rolexu se sedef nikada ne boji umjetno. Umjesto toga, posebno znanje i vještina posvećeni su jednostavnom isticanju njegove prirodne ljepote i očuvanju izvornih nijansi. Budući da su svi brojčanici od sedefa unikatni komadi, identičan brojčanik nikada se neće naći na drugom zapešću.

Prsten optočen s dijamantima

Draguljari, poput kipara, precizno rezbare dragocjeni metal, kako bi ručno oblikovali utor u koji će dragi kamen savršeno sjesti. Dragi se kamen umjetnički i stručno postavlja i pedantno poravnava s ostalima, a potom učvršćuje u svoje zlatno ili platinasto okružje. Osim istinske kvalitete kamenja, još nekoliko kriterija pridonosi ljepoti Rolexovih satova s dragim kamenjem: precizno poravnanje visine dragog kamenja, njihovo usmjerenje i pozicija, pravilnost, čvrstoća i proporcije, kao i vrhunska obrada metalnih dijelova. Blistava simfonija koja obogaćuje sat i očarava njegova nositelja.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

https://mamic.hr/media/2024/01/family-day-date-570x400.jpg

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i