Rolex Day-Date 36 Oyster, 36 mm, Everose zlato i dijamanti M128345RBR-0043

143.200 €

Dostupnost modela

Rolex Day Date 36 - Ref. M128345rbr 0043 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128345rbr 0043 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128345rbr 0043 - Mamic 1970
Rolex Day Date 36 - Ref. M128345rbr 0043 - Mamic 1970
 • Referenca

  128345RBR

 • Model kućišta

  Oyster, 36 mm, Everose zlato i dijamanti

 • Prsten

  Optočen s dijamantima

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući

 • Kalibar

  3255, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 70 sati

 • Narukvica

  President optočen dijamantima

 • Brojčanik

  Diamond-paved

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Brojčanik optočen dijamantima

Ovaj brojčanik sadrži 10 safira duginih boja i briljatnog reza. Dijamanti, safiri, rubini, smaragdi – najplemenitije i najdragocjenije kamenje odabrano je za ukrašavanje Rolexovih satova. Brend ima vlastitu stručnost i opremu koja joj omogućuje da ukrasi svaki model u svom katalogu. Iskusni gemolozi prvo odabiru drago kamenje najviše kvalitete. Za to se mogu osloniti na vlastitu iskusnu prosudbu kao i na najsuvremeniju opremu za analizu. Kamenje se zatim povjerava postavljačima dragulja, koji svaki dragi kamen ručno, jedan po jedan, vješto postavljaju na sat, osiguravajući preciznost do stotinki milimetra. Takve stroge tolerancije jamče da svaki kamen blista optimalnim sjajem i savršeno je usklađen s onima oko njega. Ove geste cijenjene vremenom, koje se mogu ponoviti stotine puta, osiguravaju da svaki sat s dragim kamenjem koji proizvede Rolex blista iznimnim intenzitetom i odražava standard izvrsnosti koji zahtijeva brend.

Prsten optočen s dijamantima

Draguljari, poput kipara, precizno rezbare dragocjeni metal, kako bi ručno oblikovali utor u koji će dragi kamen savršeno sjesti. Dragi se kamen umjetnički i stručno postavlja i pedantno poravnava s ostalima, a potom učvršćuje u svoje zlatno ili platinasto okružje. Osim istinske kvalitete kamenja, još nekoliko kriterija pridonosi ljepoti Rolexovih satova s dragim kamenjem: precizno poravnanje visine dragog kamenja, njihovo usmjerenje i pozicija, pravilnost, čvrstoća i proporcije, kao i vrhunska obrada metalnih dijelova. Blistava simfonija koja obogaćuje sat i očarava njegova nositelja.

18-karatno Everose zlato

Kako bi očuvao ljepotu svojih satova u ružičastom zlatu, Rolex je u vlastitoj talionici stvorio i patentirao ekskluzivnu leguru 18-karatnog ružičastog zlata: Everose zlato. 18-karatno Everose zlato predstavljeno je 2005. i koristi se na svim modelima Rolex u ružičastom zlatu.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

https://mamic.hr/media/2024/01/family-day-date-570x400.jpg

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i