Rolex Datejust 36 Oyster, 36 mm, čelik Oystersteel i žuto zlato M126203-0043

15.800 €

Dostupnost modela

Rolex Datejust 36 - Ref. M126203 0043 - Mamic 1970
Rolex Datejust 36 - Ref. M126203 0043 - Mamic 1970
Rolex Datejust 36 - Ref. M126203 0043 - Mamic 1970
Rolex Datejust 36 - Ref. M126203 0043 - Mamic 1970
 • Referenca

  126203

 • Model kućišta

  Oyster, 36 mm, čelik Oystersteel i žuto zlato

 • Prsten

  Zaobljeni

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući

 • Kalibar

  3235, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 70 sati

 • Narukvica

  Jubilee, petodjelni članci

 • Brojčanik

  Golden, palm motif set with diamonds

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Zlatni brojčanik

Ovaj brojčanik optočen je s dijamantima u 18-karatnom zlatom ležištu. Rolex ima potrebno znanje i iskustvo i opremu za redovito stvaranje novih izgleda brojčanika svojih satova. Dizajneri brenda uzeli su tradicionalnu završnicu sunčanih zraka – karakterističnu značajku Rolexovih brojčanika – kao pozadinu na koju je ugraviran motiv femtosekundnim laserom, koji koristi ultrakratke elektromagnetske impulse za fino označavanje površine. Inspiriran bujnom vegetacijom, motiv ‘palme’ prikazuje palmine grane čije preklapajuće lišće stvara efekte svjetla i sjene.

Žuti Rolesor

Zlato je cijenjeno zbog svog sjaja i plemenitosti. Čelik pospješuje čvrstoću i pouzdanost. Zajedno u harmoniji kombiniraju najbolje od svojih osobina. Rolesor, Rolexov istinski zaštitni znak, modele krasi još od ranih 1930-ih, a 1933. ime je zaštićeno. Jedan je to od glavnih stupova kolekcije Oyster.

Narukvica Jubilee

U dizajnu, razvoju i izradi Rolexovih narukvica i kopči, kao i najstrožim testiranjima koja moraju proći, koristi se napredna visoka tehnologija. Kao i kod svih komponenti sata, estetska kontrola ljudskim okom jamči besprijekornu ljepotu. Jubilee, mekana i udobna petodjelna metalna narukvica, dizajnirana je i izrađena 1945. specijalno za predstavljanje modela Oyster Perpetual Datejust.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Svaki dan može ostaviti dugotrajan trag u našim životima i pripremiti pozornicu novim težnjama. Model Datejust od svojeg nastanka 1945. konstantno nastupa u novom ruhu, simbolizirajući Rolexovu definiciju klasične elegancije. Ovaj sat, koji predstavlja prekretnicu u urarskoj povijesti, bio je prvi samonavijajući vodootporni ručni kronometar s prozorčićem za prikaz datuma. Te brojke, istaknute lećom Cyclops, podsjetnik su na to da smo, iako dan čine 24 sata, mi ti koji ga možemo učiniti danom za pamćenje.

https://mamic.hr/media/2024/01/family-datejust-570x400.jpg

Rolex Datejust

Neka svaki dan bude poseban

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i