Rolex Cosmograph Daytona Oyster, 40 mm, žuto zlato M126518LN-0012

32.900 €

Dostupnost modela

Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126518ln 0012 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126518ln 0012 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126518ln 0012 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126518ln 0012 - Mamic 1970
 • Referenca

  126518LN

 • Model kućišta

  Oyster, 40 mm, žuto zlato

 • Prsten

  Crni jednodjelni prsten Cerachrom, u keramici, s utisnutom tahimetrijskom skalom

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički kronograf, samonavijajući

 • Kalibar

  4131, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Okvirno 72 sati

 • Narukvica

  Oysterflex

 • Brojčanik

  Golden and bright black

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Narukvica Oysterflex

Verzije Cosmograph Daytona u 18-karatnom zlatu, s prstenom Cerachrom, dostupne su s narukvicom Oysterflex. Razvijen i patentiran od strane Rolexa, na jedinstven način kombinira robusnost metalne narukvice s udobnošću narukvice od elastomera. Sastoji se od dvije fleksibilne zakrivljene metalne oštrice – po jedna u svakom dijelu narukvice – presvučene crnim elastomerom visokih performansi. Za optimalnu udobnost, narukvica Oysterflex opremljena je jastučićima na svojim unutarnjim stranama i sigurnosnom kopčom Oysterlock koja sprječava slučajno otvaranje. Duljina mu se može podešavati pomoću genijalnog sustava za produljenje Rolex Glidelock.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

Golden and bright black dial

This model features a golden and bright black dial with snailed counters, gold applique hour markers and hands with a Chromalight display, a highly-legible luminescent material. The central sweep seconds hand allows an accurate reading of 1/8 second, while the two counters on the dial display the lapsed time in hours and minutes. Drivers can accurately map out their track times and tactics without fail.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Legendarni stil i vrhunske performanse modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona zacementirali su njegov status ikone i daleko izvan automobilističkih trkališta. Rolex se za njegovu 60. godišnjicu pobrinuo da legenda živi vječno, doradivši čitavu liniju visokopreciznim preinakama kako kućišta i lica sata, tako i mehanizma. Brojne prilagodbe i neprestana evolucija podsjetnici su na to da je posvećenost izvrsnosti utrka bez ciljne ravnine.

Rolex - Cosmograph Daytona - banner - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2024/01/family-daytona-570x400.jpg

Rolex Cosmograph Daytona

Ikona koja prkosi vremenu

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i