Rolex Cosmograph Daytona Oyster, 40 mm, Everose zlato M126515LN-0006

35.850 €

Dostupnost modela

Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126515ln 0006 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126515ln 0006 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126515ln 0006 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126515ln 0006 - Mamic 1970
 • Referenca

  126515LN

 • Model kućišta

  Oyster, 40 mm, Everose zlato

 • Prsten

  Crni jednodjelni prsten Cerachrom, u keramici, s utisnutom tahimetrijskom skalom

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički kronograf, samonavijajući

 • Kalibar

  4131, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Okvirno 72 sati

 • Narukvica

  Oysterflex

 • Brojčanik

  Sundust and bright black

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Narukvica Oysterflex

Verzije Cosmograph Daytona u 18-karatnom zlatu, s prstenom Cerachrom, dostupne su s narukvicom Oysterflex. Razvijen i patentiran od strane Rolexa, na jedinstven način kombinira robusnost metalne narukvice s udobnošću narukvice od elastomera. Sastoji se od dvije fleksibilne zakrivljene metalne oštrice – po jedna u svakom dijelu narukvice – presvučene crnim elastomerom visokih performansi. Za optimalnu udobnost, narukvica Oysterflex opremljena je jastučićima na svojim unutarnjim stranama i sigurnosnom kopčom Oysterlock koja sprječava slučajno otvaranje. Duljina mu se može podešavati pomoću genijalnog sustava za produljenje Rolex Glidelock.

18-karatno Everose zlato

Kako bi očuvao ljepotu svojih satova u ružičastom zlatu, Rolex je u vlastitoj talionici stvorio i patentirao ekskluzivnu leguru 18-karatnog ružičastog zlata: Everose zlato. 18-karatno Everose zlato predstavljeno je 2005. i koristi se na svim Rolex modelima u ružičastom zlatu.

Sjajno crni brojčanik Sundust

Ovaj model ima sjajno crni Sundust brojčanik s puževim brojačima, oznake satova sa zlatnom aplikacijom i kazaljke s Chromalight zaslonom, vrlo čitljivim luminiscentnim materijalom. Središnja kazaljka za sekunde omogućuje točno očitanje od 1/8 sekunde, dok dva brojača na brojčaniku prikazuju proteklo vrijeme u satima i minutama. Vozači mogu točno mapirati svoje vrijeme staze i taktiku bez greške.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Legendarni stil i vrhunske performanse modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona zacementirali su njegov status ikone i daleko izvan automobilističkih trkališta. Rolex se za njegovu 60. godišnjicu pobrinuo da legenda živi vječno, doradivši čitavu liniju visokopreciznim preinakama kako kućišta i lica sata, tako i mehanizma. Brojne prilagodbe i neprestana evolucija podsjetnici su na to da je posvećenost izvrsnosti utrka bez ciljne ravnine.

Rolex - Cosmograph Daytona - banner - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2024/01/family-daytona-570x400.jpg

Rolex Cosmograph Daytona

Ikona koja prkosi vremenu

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i