Rolex Cosmograph Daytona Oyster, 40 mm, žuto zlato M126508-0003

46.300 €

Dostupnost modela

Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126508 0003 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126508 0003 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126508 0003 - Mamic 1970
Rolex Cosmograph Daytona - Ref. M126508 0003 - Mamic 1970
 • Referenca

  126508

 • Model kućišta

  Oyster, 40 mm, žuto zlato

 • Prsten

  Fiksan, s ugraviranom tahimetrijskom skalom, u 18-karatnom žutom zlatu

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 100 metara / 330 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički kronograf, samonavijajući

 • Kalibar

  4131, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Okvirno 72 sati

 • Narukvica

  Oyster, ravni trodjelni članci

 • Brojčanik

  Bright black and golden set with diamonds

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Sjajno crni i zlatni brojčanik

Sjajno crni i zlatni brojčanik ovog modela, optočen s dijamantima, sa kružnim podbrojčanicima ima satne oznake s aplikacijama u zlatu i kazaljke s prikazom Chromalight, izuzetno čitljivim luminiscentnim materijalom. Središnja klizna sekundna omogućuje precizno očitavanje od 1/8 sekunde, dok dva podbrojčanika prikazuju proteklo vrijeme u satima i minutama. Vozači mogu bez greške precizno pratiti svoje vrijeme i taktiku.

Tahimetrijska skala

Sa svojom tahimetrijskom skalom, tri podbrojčanika i tipkama, Cosmograph Daytona osmišljen je da bude ultimativno pomagalo vozačima utrka izdržljivosti. Prsten sadrži tahimetrijsku skalu za očitanje prosječne brzine na određenoj udaljenosti na temelju proteklog vremena. Ova skala nudi optimalnu čitljivost, što model Cosmograph Daytona čini idealnim instrumentom za mjerenje brzina do 400\u00A0jedinica na sat, bilo milja ili kilometara.

18-karatno žuto zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Legendarni stil i vrhunske performanse modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona zacementirali su njegov status ikone i daleko izvan automobilističkih trkališta. Rolex se za njegovu 60. godišnjicu pobrinuo da legenda živi vječno, doradivši čitavu liniju visokopreciznim preinakama kako kućišta i lica sata, tako i mehanizma. Brojne prilagodbe i neprestana evolucija podsjetnici su na to da je posvećenost izvrsnosti utrka bez ciljne ravnine.

Rolex - Cosmograph Daytona - banner - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2024/01/family-daytona-570x400.jpg

Rolex Cosmograph Daytona

Ikona koja prkosi vremenu

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i