Rolex 1908 39 mm, 18-karatno bijelo zlato, polirano M52509-0006

24.950 €

Dostupnost modela

Rolex Wizard - Ref. M52509 0006 - Mamic 1970
Rolex Wizard - Ref. M52509 0006 - Mamic 1970
Rolex Wizard - Ref. M52509 0006 - Mamic 1970
Rolex Wizard - Ref. M52509 0006 - Mamic 1970
 • Referenca

  52509

 • Model kućišta

  39 mm, 18-karatno bijelo zlato, polirano

 • Prsten

  Kupolasti i rebrasti

 • Vodootpornost

  Vodootporan do 50 metara / 165 stopa

 • Mehanizam

  Perpetual, mehanički, samonavijajući

 • Kalibar

  7140, izrada Rolex

 • Rezerva snage

  Otprilike 66 sati

 • Narukvica

  Kožni remen

 • Brojčanik

  Intense white

 • Certifikacija

  Superlative Chronometer (COSC + Rolex certification after casing)

Intenzivno bijeli brojčanik

Svaki brojčanik je minijaturno umjetničko djelo. Boja, refleksije i površinska tekstura, zajedno s ukrasnim elementima i cjelokupnim dizajnom daju satu njegov intrinzičan karakter. Rolex svladava sve aspekte svoje izrade brojčanika i in-house proizvodnje. Od početnih skica do završne provjere, uključujući bojanje ili primjenu aplikacija, proces uključuje niz koraka i operacija koje zahtijevaju posebnu stručnost. Neka od tih zanimanja – na primjer emajliranje – potječu iz ranih dana izrade satova. Drugi su svojstveni korištenju najsuvremenijih tehnologija, kao što je magnetronsko raspršivanje, složena tehnika za bojenje površine brojčanika taloženjem tankog filma materijala u vakuumskom okruženju. Susret tradicionalnih vještina i tehnologije, proizvodnja Rolex brojčanika savršeno sažima filozofiju koja vodi brend: traženje najviše razine kvalitete za postizanje besprijekornog, dugotrajnog rezultata.

Kupolasti i rebrasti prsten

Ovaj elegantni i nenametljivi sat ima tanko kućište okrunjeno prstenom koji je dijelom kupolast, a dijelom rebrast – donji dio ima elegantne utore, a gornji dio kupolu.

18-karatno bijelo zlato

Rolex ima vlastitu talionicu, što mu pruža nenadmašivu mogućnost izlijevanja legura 18-karatnog zlata najviše kvalitete. S obzirom na udio dodanog srebra, bakra, platine ili paladija, izrađuju se tri različite vrste 18-karatnog zlata: žuto, ružičasto ili bijelo. Izrađuju se isključivo u najčišćim metalima i pomno su pregledani u Rolexovom laboratoriju s najsuvremenijom opremom, kako bi se na kraju zlato oblikovalo s jednakom mukotrpnom predanošću detaljima. Rolexova predanost izvrsnosti počinje na samom početku.

pic

Dostupnost modela

Svi Rolex satovi sastavljeni su ručno, s iznimnom predanošću, radi osiguravanja izuzetne kvalitete. Takvi visoki standardi, naravno, ograničavaju Rolexov kapacitet proizvodnje, pa potražnja za Rolex satovima taj kapacitet gdjekad i nadilazi.
Dostupnost određenih modela stoga može biti ograničena. Nove Rolex satove prodaju isključivo Rolexovi službeni zastupnici, koji zaprimaju redovite dostave i neovisno upravljaju prodajom i ponudom satova za klijente.
Mamić ponosni je član svjetske mreže Rolexovih službenih zastupnika i može vam pružiti informacije o dostupnosti Rolex satova.

Elegantni, klasični, a opet izrazito suvremeni model Perpetual 1908 oličenje je Rolexova besmrtnog, desetljećima postojanog odvažnog duha. U naslijeđe je dobio povijesni kodeks ove marke, kao i brojne urarske inovacije, te označava novu prekretnicu u Rolexovom neprestanom traganju za izvrsnošću. Koncept i kreiranje ovog novog modela svjedočanstvo su sveobuhvatne stručnosti i izrade u vlastitim pogonima. Ovaj potpuno novi sat, nadahnut modelom Oyster Perpetual iz 1931., odgovor je na izazov tanjeg sata prema Rolexovu kanonu i glasnik dolaska nove kolekcije Perpetual, koja redefinira tradicionalni ručni sat u avangardističkom duhu marke. Naziv „1908” referenca je na godinu kad je ime „Rolex” službeno registrirano u Švicarskoj. Obećavajući superiorne performanse, model 1908 sam sebi utire put kao Rolexov sat prožet i tradicijom i modernošću.

Rolex Wizard - Ref. M52508 0006 - Mamic 1970
https://mamic.hr/media/2023/04/family-1908_M52508-0006-570x750.jpg

Rolex 1908

Novo lice izvrsnosti

Pogledajte sve modele

Kontaktirajte nas

Možda će vam se svidjeti i